Et savoir donner

Pentru mine e de ajuns sa-mi spui un singur cuvant in franceza si..mi se zgribuleste pielea 🙂 Iubesc limba asta..ii iubesc sunetele, cuvintele..

A fost de ajuns sa-mi soptesti acel „desire” si..

Ciudat..nu-mi pot termina frazele. Am in minte toate acele cuvinte soptite in franceza, intensitatea lor.. Nu toti stim sa daruim fara sa cerem ceva inapoi..sa daruiesti si sa nu fugi, sa nu pleci. Mi-as dori sa pot si eu sa invat sa daruiesc fara sa fug, invata-ma sa daruiesc fara sa plec, invata-ma sa daruiesc neconditionat.

Nu toti stim sa daruim.

„Et savoir donner
Donner sans rature
Ni demi-mesure
Apprendre à rester.”

 

 

Reclame

5 comentarii

Din categoria In my secret life

5 răspunsuri la „Et savoir donner

  1. Așternut

    „Pentru mine e de ajuns sa-mi spui un singur cuvant in franceza si..mi se zgribuleste pielea .” Cat te inteleg !<3

  2. oo, mais oui :)))

  3. Viata este ceva ce noi nu putem controla si oricat ne-am stradui sa o traim si sa fie „viata noastra” nu putem. Mereu va interveni ceva ce ne va da peste cap toate planurile si mereu va fi ceva ce ne va face sa ne ragandim. Apoi nostalgia ne cuprinde si ne gandim ce s-ar fi intamplat daca nu renuntam. Fiecare are sansa sa aleaga ce va face si fiecare are sansa si dreptul sa viseze, dar noi suntem ca niste fluturi: la fel de mici, la fel de puri, la fel de neinsemnati, iar daca nu invatam la timp cum sa ne deschidem aripile si sa zburam cineva ne poate prinde si ni le poate taia definitiv. Dar cum spuneam, aceasta e viata si fiecare are dreptul de a invata sa zboare sau de a renunta, insa unii renunta inainte de a incerca, iar cand in sfarsit capata curaj nu mai au sansa sa zboare. Dar nu fiecare zbor este un succes asa cum nici fiecare melodie nu este un hit, iar atunci te gandesti de ce ai incercat, dar trebuie sa zbori din nou sa incerci: alt mod, alta viteza sau un alt traseu. Gandeste-te de doua ori inainte sa renunti si gandeste-te o singura data inainte sa pornesti la drum fiindca daca nu incerci nu vei sti niciodata cat de rau putea sa fie sau cat de bine putea sa iasa! Caci viata oricat de dulce sau amara ar fie ea nu este despre cum supravietuiesti in furtuna ci depsre cum dansezi in ploaie!

  4. ..iar eu iubesc sa dansez in ploaie 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s